Internet beperkt kosten van rechtsbijstand.

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van juridische sites.Niet alleen voor rechtsbijstand en rechtshulp maar ook voor juridische informatie en het downloaden van juridische voorbeeld documenten. Deze ontwikkeling is niet meer tegen te houden ondanks verwoede pogingen van veel advocaten om vast te houden aan hun klassieke manier van dienstverlening met een verouderd verdienmodel. Uurtje-factuurtje genoemd. Een verdienmodel waarbij de klant de overheadkosten betaalt zoals luxe kantoren, dure auto’s en de dure lifestyle van de advocaat. Geen enkel probleem als je het geld ervoor hebt maar met een kleine portemonnee schakel je dan die rechtshulp niet in.

Online rechtshulp heeft geen dure overhead

Online juristen hoeven geen dure overhead aan hun klanten door te berekenen. De kostprijs van hun dienstverlening is dan ook stukken lager maar wel met minimaal dezelfde kwaliteit. En het inschakelen van online rechtsbijstand scheelt ook veel tijd. En tijd is kostbaar, vooral voor kleine ondernemingen.Een bezoek aan een fysiek kantoor is immers niet nodig. Je kunt al je zaken vanachter je eigen werkplek of in privé afhandelen.

Voor kant en klare juridische brieven hoef je de deur niet meer uit

JuridischeBrieven.nl is een voorbeeld van online rechtsbijstand  met minimaal dezelfde kwaliteit als de traditionele advocatuur kan bieden. Alleen de extreem lage prijs van € 49,95 maakt het grote verschil. De verklaring? Overheadkosten zijn er niet en worden dus ook niet aan de klant doorberekend.

 

voor maar €49,95 Bestel nu!
Ontwerp en ontwikkeling door Falcon Media
Naar boven
%d bloggers liken dit: