FAQ

U heeft vragen? Vind hier uw antwoorden

Hoe kunnen jullie zo goedkoop zijn?

Wij hoeven geen dure overhead in rekening te brengen. Daarnaast kunnen onze juristen snel werken. Dat komt door hun ervaring. Daarnaast benutten we heel slim “leegloop” momenten die iedere jurist op een bepaald moment wel heeft. Hoe druk de agenda ook bezet is. Onze kostprijs kan door deze factoren dan ook extreem laag zijn. Op dit eenvoudige product van een korte en krachtige brief hoeven wij geen hoge winstmarge te halen. Dure overheadkosten worden door onze juristen met andere juridische werkzaamheden wel terugverdiend.

Wordt ik eigenaar van mijn brief?

De brief wordt voor de klant op maat gemaakt en de klant is na ontvangst van de brief eigenaar van zijn brief.

Maken jullie voor alle onderwerpen brieven?

Onze juristen kennen de weg in het juridisch doolhof. Misschien dat er ooit een onderwerp langs komt waar ook zij geen raad mee weten. Dan laten ze het je snel weten en ontvang je natuurlijk je geld terug.

Zijn jullie ook beschikbaar voor bedrijfs juridische zaken?

Voor alle juridische en bedrijfs juridische zaken kunnen onze juristen brieven en mails maken. Juist voor de groep kleine ondernemingen, ZZP-ers en freelancers kan deze site heel handig zijn. In het zakelijk verkeer zijn grotere ondernemingen vaak gewend om de kleinere onderneming niet erg serieus te nemen als er juridische onenigheid dreigt. Money rules wordt dan vaak door de grotere ondernemingen gedacht. Met behulp van deze site hoeven ondernemers met een beperkte portemonnee voor hun Juridische Brieven en mails kwalitatief niet meer onder te doen voor hun grotere wederpartijen. Met één groot verschil; die betalen wel een veelvoud aan dure advocaten.

Jullie zijn zo goedkoop, zit er geen addertje onder het gras?

Addertjes onder het gras zijn er niet. Wij beperken onze service tot het maken van kant en klare brieven voor een vaste prijs van € 49,95. Met een maximaal formaat van 1xA4. Dat is voor de belangrijke juridische 1e stap meer dan voldoende. En mocht een vervolgreactie nodig zijn dan komt er gewoon nog een 2e en 3e juridische brief voor eveneens de vaste prijs van €49,95 per brief. Procederen en klanten vertegenwoordigen doen wij bewust niet. Daar zijn genoeg andere bedrijven voor en dat zou onze lage kostprijs alleen maar verhogen. Met onze brieven in uw dossier kunt u met een gerust hart elke juridische procedure gaan voeren met elke jurist die u daarvoor uitkiest. Wij zorgen dat uw kosten in de 1e fase beperkt blijven en dat u toch professioneel door juristen in die fase kunt worden geholpen.

Hoef ik alleen maar een document te uploaden en aan te geven welk resultaat ik wil bereiken? Is dat alles?

Ja dat klopt! meer hoef je niet te doen. Dat scheelt je tijd en een bezoek aan een jurist of advocaat. Gemakkelijker kunnen we het je niet maken. Gewoon een fotootje met je smartphone maken van het document waarvoor je een brief of mail wilt hebben en wij kunnen aan het werk. Als je geen document hebt waar je op wilt reageren maar zelf als eerste een brief of mail aan een wederpartij wilt zenden dan hoef je alleen aan te geven wat je wilt bereiken met de brief/mail. Meer niet!

Wat kan ik doen als ik twijfel of een brief versturen verstandig is?

Als je niet goed weet hoe je op een bepaalde situatie moet reageren dan geef je alleen maar aan wat het probleem is en wat je wilt bereiken.Onze juristen weten dan wel of het verstandig is om een brief te verzenden of niet. Zo niet, dan krijg je je geld gewoon terug. Dus ook bij twijfel kun je jou situatie laten beoordelen en aangeven wat je als resultaat wilt bereiken.

Is telefonisch contact en uitleg over de brief mogelijk?

Nee, dat is ook niet nodig. De brief of mail wordt zo gemaakt dat, hetgeen u hebt aangegeven als resultaat te willen bereiken, in de brief is verwerkt. Zeker voor wat betreft de inhoud en de toonzetting van de brief. Vriendelijk maar wel duidelijk als dat nodig mocht zijn. Of een meer krachtiger toonzetting als de wederpartij dat nodig heeft. Maar wel gericht op een praktische oplossing. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan met de uitvoering van de opdracht dan kun je altijd contact leggen per telefoon of mail. Zie daarvoor de Contactgegevens van deze site.

Is de overeenkomst die ik als particulier met jullie sluit een Koop op Afstand? Met een wettelijke bedenktijd?”

De Wet koop op afstand is op particulieren die met ons een overeenkomst sluiten van toepassing. Die wet geldt niet voor bedrijven. Op grond van wettelijke bepalingen hebben particulieren na het sluiten van een overeenkomst koop op afstand in beginsel recht op een bedenktijd van 14 dagen. Maar op die regel is wettelijk een uitzondering gemaakt voor het kopen van speciaal op maat gemaakte producten. De door ons gemaakte kant en klare brieven zijn allemaal op maat gemaakt en derhalve is op deze koop op afstand overeenkomsten geen bedenktijd van toepassing. Bekijk hiervoor ook de Algemene Voorwaarden van de site.

Binnen welke termijn wordt een bestelde brief ontvangen?

Wij streven ernaar om nog dezelfde dag je bestelde brief aan je te zenden. Natuurlijk is dat wel afhankelijk van het tijdstip waarop de brief wordt besteld. Voor 18.00 uur besteld is in beginsel nog dezelfde dag de brief ontvangen. Maar op die regel kunnen uitzonderingen zijn als gevolg van o.a. extreme drukte.
Ontwerp en ontwikkeling door Falcon Media
Naar boven