Elke ZZP’er en freelancer zijn eigen betaalbare online jurist

Voor ZZP’ers en freelancers is betaalbare rechtsbijstand en rechtshulp moeilijk te verkrijgen. En juist deze groep heeft vaak kort juridisch advies nodig.Niet alleen om contracten te controleren maar vooral om juridische aspecten van hun bedrijfsvoering goed te kunnen bewaken. Even snel iets kunnen navragen of een brief of mail te laten checken. Snel en zonder al teveel kosten.

Gratis voorbeelddocumenten zijn razend populair

Om kosten te besparen maken ondernemers steeds vaker gebruik van gratis voorbeelddocumenten. Brieven en overeenkomsten. Daar is niks verkeerds aan als je het juridisch jargon meester bent om die voorbeelden op jou situatie concreet te maken.En daar zit het probleem nu juist. De kans is groot dat het zelf op maat moeten maken van een juridisch document fout gaat waardoor in een brief of mail net de verkeerde dingen komen te staan die je later in een procedure flink kunnen opbreken.In mijn advocatenpraktijk heb ik talloze voorbeelden daarvan gezien met veel onnodige schade voor de betrokken klant.

Ga nooit zelf prutsen met voorbeelddocumenten als een goedkoop alternatief voorhanden is.

JuridischeBrieven.nl biedt een dusdanig goedkoop alternatief voor gratis voorbeeldbrieven dat je wel gek moet zijn om daarvan geen gebruik te maken. Voor nog geen 30 euro beperk je juridische risico’s , bespaar je tijd en energie aan het zelf concreet maken van je brief/mail en weet je dat ervaren juristen een kant en klare brief hebben gemaakt aan de hand waarvan iedere wederpartij direct kan zien dat een jurist door jou is ingeschakeld. Een beter zakelijk visitekaartje kun je niet afgeven.

Laat nu uw juridische brief schrijven voor slechts 49,95

voor maar €49,95 Bestel nu!
Ontwerp en ontwikkeling door Falcon Media
Naar boven
%d bloggers liken dit: